SLEKTSGRANSKNINGSGRUPPA

Lurer du på hvem dine forfedre er, hvor de kommer fra, hva har de drevet med? Hvem er dine slektninger? Kanskje de bor ved siden av deg uten at du er klar over det. Stiller du deg disse spørsmålene blant mange andre, da bør du begynne med slektsgransking. Slektsgransking er en spennende og interessant hobby du kan drive med. Dersom du skal granske på internett, hvilket de fleste gjør i dag, kan du drive med dette når det passer deg. Dette er en hobby for alle aldersgrupper. Det er ikke lenger bare gamle menn og pensjonister som har denne hobbyen i dag.

Kanskje du allerede er en slektsgransker, hva vet vi. Uansett om du er nybegynner eller allerede driver med slektsgransking, ta kontakt med oss i Slektsgruppa i Eidsberg Historielag. Er du nybegynner kan vi hjelpe deg å komme i gang. Vi kan visse deg hvor du skal lete, hvordan du bør legge opp granskingen og ikke minst hvordan du bør ta vare på og systematisere de opplysningene du etter hvert finner.

Er du allerede en slektsgransker, kan vi kanskje hjelpe deg med gode tips dersom du står fast eller det er opplysninger du ikke finner.

Slektsgruppa i Eidsberg Historielag samles i nye lokaler på Folkenborg Museum hver første torsdag i måneden klokka 19.00. (Unntatt i januar og juli) Kom å besøk oss der.

Øivind Larsen: torueri@online.no (IKKE TELEFON)

Kjell Frankrig: kjell.frankrig@gmail.com telefon: 934 23 171.

Du kan også kontakte oss på E-mail eller telefon:
Ta kontakt, vi hjelper deg gjerne.